Våra kundrecensioner

Det är verkligen med allra största glädje jag tänker tillbaka på vår fantastiska Sydafrikaresa. Så spännande, så informativt och givande på alla sätt och så trevligt att träffa er alla. 

Marianne. 20 December 2018

Och än en gång tack för trevligt sällskap på vår fantastiska resa.

Olle och Lillian. 20 December 2018
Vilken resa!!!
Äntligen kom vi iväg till Sydafrika. Tack vare Afrika Select blev det två fantastiska veckor späckade med intryck, upplevelser och vackra vyer.  Med Marika som unikt kunnig guide blev det så mycket mer - allt satt i sitt sammanhang och vi börjar förstå vilket mångfacetterat land det är. Ändå har vi bara nosat på landet ...
Vi började i Kapstaden och bilade utmed kusten - Garden Route - mot Port Elisabeth. Höjdpunkter var bland annat Cape Aghulas och Arniston, samt Knysna med tankeväckande besök i ortens kåkstad och på familjefarmen Candlewood. Vidare till safari med  Explorer Camp i närkontakt med natur och vilda djur. Sist men inte minst, härlig avslutning i vindistrikten Stellenbosch och Franschhoek.  
Varmt tack till  Afrika Select   för ett mycket väl planerat och  väl genomfört arrangemang. Professionellt och personligt från början till slut. 
Liz & Hans Lundeberg Februari 2017

Tack för en fantastisk upplevelse i Sydafrika och Lesotho. Det blev inte bara en välorganiserad och mycket trevlig fiske- och fotoresa, det blev ett riktigt äventyr med många spännande ögonblick. Simons berättelser om sydafrikansk politik, natur och kultur medan vi åkte bil gav en fullständig bild. 

Ola Laurel. 22 April 2017

Nothing like a woman with silver in her hair, strength in her soul and a smiling spirit, to have a good time with. Bless your travels, Woman of Africa.

Sorina Austin Lyne. 25 november 2020

Kontakt

  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • +46739601400 / 1
  • Afrika Select
    Kapellgränd 8
    116 25 Stockholm
    Sweden

Copyright © 2019 Afrika Select. All rights Reserved. Integritetspolicy