Fiske & Natur


Välkommen till Gimdalen, en levande och genuin by i vackra Jämtland som grundades 1757. 

Här vid Idsjöns strand och det strömmande vattnet i Gimån kan ni uppleva all typ av fiske.  Marika och Simon som driver Mogårdens gästgiveri & Safari  hjälper till med boende, guidning och olika typer av aktiviter förutom fiske; till exempel,  kanot, vandring, cykelturer, tunnbrödsbakning, laga mat över öppen eld, nattvandring i skogen, spaning efter vilda djur och mycket mer. Hos oss kan hela familjen upptäcka vildmarken, sova i camp och lära mer om naturen. 

Vår besöksverksamhet är hållbar och vårt motto är att leva i harmoni med omgivningen och vara en del av den lokala ekonomin. Vi samarbetar med Gimdalens fiskevårdsområde som tillhandahåller fiskekort och sköter  om Norrlands äldsta fiskevårdsområde. Fisket sker i sex strömmar och nio sjöar och sel. 

Vi anordnar även kurser med Sivan Jansson som leder damlandslaget i flugfiske och själv förespråkar fiske och natur som en lisa för själ och kropp samt att vi även anordnar fiske- och safariäventyr till flera platser i Afrika. 

Kontakta oss för mer information; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt

  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • +46739601400 / 1

Kategorier

Sign Up for Newsletter


Copyright © 2020 Afrika Select. All rights Reserved. Integritetspolicy