• Start
  • Nyheter
  • Nu drar vi igång 2022 - välkommen till resekvällar i höst !

Nyheter | Afrika Select

Nu drar vi igång 2022 - välkommen till resekvällar i höst !

Vi bjuder in till tre kvällar med reseberättelser och bubbel. Vi laddar för 2022 och framåt och hoppas att ni vill hänga med på kunskaps- och äventyrsresor. 

2022 inleder vi med episk ridsafari i Namibia 19-29 april, sedan fortsätter vi med safari i Botswana, Uganda, Etiopien och en riktig upptäcktsresa i en av Linné-lärjungarnas fotspår, Anders Sparrman som kom till Kap i Sydafrika för 250 år sedan för att kartlägga den unika floran och faunan. Vi fortsätter förstås att ta emot gäster på vår gård, Mogården i byn Gimdalen i Jämtland under sommaren 2022. Härliga minnen från våra första cykelsemester - gäster vill vi också dela med oss av under vår bubbel-kväll, nedan kan ni läsa deras fantastiska ord om vårt arrangemang.

Bubbel och resor, den 27 september kl 18, 21 oktober kl 18, 11 november kl 18, Lilla Röda Stugan, Kapellgränd 8, 116 25 Stockholm.  Välkommen att anmäla till Bubbel & Resor, skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Boka gärna någon av dessa kvällar för att höra mer om våra unika, spännande och roliga resor som tar er till platser vi känner väl till och värnar om. Små grupper, socialt och miljömässigt hållbart, där den lokala befolkningen, natur och miljö står i fokus.

Allt anpassas till pandemin-situationen och inga avgifter tas ut innan vi vet att vi verkligen kan resa. Hör gärna av er om ni har frågor. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Elliot Elektra Marika on Cruiser

 

Fish SA2018 20

Kontakt

  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • +46739601400 / 1

Kategorier

Sign Up for Newsletter


Copyright © 2020 Afrika Select. All rights Reserved. Integritetspolicy